Workshop Michael Jackson Dans

Leer nu zelf de iconische dance moves van de King of Pop

Michael King heeft van Michael Jackson’s eigen dansers en choreografen de beroemde Michael Jackson danstechnieken en choreografieën geleerd 

Wil jij ook precies zo leren dansen als de King of Pop? Dan is een workshop Michael Jackson dans perfect voor jou!

Michael Jackson’s dansmoves zijn in een woord iconisch. De enorme invloed van zijn dans en muziek is nog steeds te zien in het werk van veel beroemde artiesten nu, zoals Beyonce, Lady Gaga en Bruno Mars. Van ‘Beat it’ tot ‘Bad’, van ‘Smooth Criminal’ tot ‘Thriller,’ iedereen herkent meteen de danspasjes. Nu kun jij ook stap voor stap leren hoe je dit doet.

 In 1,5 uur leert Michael King jou dansen als Michael Jackson. Wil je de meest beroemde choreografie van Thriller leren? Of liever Billie Jean? De keuze is aan geheel aan jou. 

Boek vandaag nog een workshop Michael Jackson dans van Michael King en ervaar zelf de onvergetelijke sensatie van het dansen als een legende!

“Wat een geweldige performer, en dansleraar.  Michael King is toegewijd aan iedereen die de liefde voor dans, en natuurlijk Michael Jackson, wil verenigen.”

– Yuko Sumida Jackson – Danser Michael Jackson

Een onvergetelijke dansworkshop voor iedereen

Ben jij op zoek naar een leuke workshop voor jou en je vrienden, voor je vrijgezellenfeest, je bruiloft, bedrijfsuitje of teamdag? Met een dansworkshop van Michael King wordt jouw dag onvergetelijk!

De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en alle dansniveau’s en kunnen in het Nederlands, Engels en Frans geven worden.

Tarieven

Workshop 1,5 uur bij Flux Dance, Haagweg 6, Leiden Leiden.

1 – 5 personen 195 euro

6 – 15 personen + 35 euro p.p. extra

Wil je een kortere of langere workshopduur? Of op een andere locatie? Dat kan natuurlijk! Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor de mogelijkheden en een offerte via de contactpagina.

Mis deze unieke ervaring niet!

Boek nu Michael King en ervaar zelf de dans van de legendarische King of Pop!

Privéles

Wil je graag de moves leren van de King of Pop, maar liever niet in een groep? Dan is privé dansles iets voor jou!

Met privéles neemt Michael helemaal de tijd voor jou. Wil je je danstechniek verbeteren? Of misschien een swingende Michael Jackson openingsdans voor je bruiloft? Alles kan met privéles! 

Privélessen worden aangepast aan jouw wensen en kunnen overal gegeven worden. Door het hele land en zelfs bij jou thuis! Naast het aanleren van jouw eigen gekozen choreografie is het ook mogelijk om muziek te mixen naar jouw wensen. 

Tarieven:

Privéles (Locatie Flux Dance, Haagweg 6 Leiden)

60 min 75 euro

120 min 125 euro

Of neem contact met ons op voor een offerte op maat.

“De voorstelling is echt prachtig. De choreografie is perfect, de sfeer van de show, de precisie van de bewegingen, de synchronisatie van de dansers. Het is echt ongelooflijk, ik krijg er kippenvel van!”

– Lydia Peeters

“De kostuums zijn subliem en Michael King straalt zo’n positieve en boeiende energie uit! Een magische, betoverende voorstelling.”

– Janine Beckers

“Wat een geweldige versie van Thriller, met respect voor de videoclip. Ik vind het gewoon geweldig! De uitvoering is geraffineerd en de danspassen zijn perfect beheerst. Speciale vermelding voor de illusies – het is geniaal dat je die hebt toegevoegd! Deze productie is compleet en uniek.”

– Tim Bakker

“Prachtige choreografie en enscenering. Dit optreden is het een geweldige combinatie voor fans en niet-fans.”

– William van Dijk

Contact

Heb je een vraag? Of wil je direct een offerte opvragen? Vul hieronder het formulier in. Het team van Mickael King komt snel op je terug.