MJ Greatest Hits Live: De boeking van het Jaar!

Bereid je voor op een adembenemende reis door de tijd met MJ Greatest Hits Live!

““Michael King heeft een meeslepende Michael Jackson experience gecreëerd. Je ziet zijn passie in elke stap. Het voelt alsof je in Michael Jackson’s videoclips stapt terwijl hij je meeneemt naar een tijd waarin MJ de muziekwereld regeerde. Enjoy & Remember The Time!!!””

Eddie Garcia – Danser Michael Jackson

Als eerbetoon aan de grootste artiest aller tijden, neemt deze show je mee naar de hoogtepunten van Michael Jacksons carrière.

Stel je voor: het theater komt tot leven met de legendarische hits en spectaculaire videoclips van de King of Pop. Je zit op het puntje van je stoel terwijl de onvergetelijke muziek je raakt en de iconische dansroutines je ogen betoveren.

Met verbluffende kostuums, adembenemende visuals en meeslepende illusies, wordt de magie van Michael Jackson tot leven gebracht als nooit tevoren.

“De show van Michael King was absoluut geweldig! De choreografie, de precisie, de energie – het was in één woord fantastisch!”

– Kenny Ortega director van “This is It”

Europese premiere “This is it” – Grand Rex, Parijs

Treed binnen in de wereld van Michael King, dé ultieme Michael Jackson tribute artist.

Zijn dans is zo verfijnd en perfect dat je gelooft dat Michael Jackson zelf op het podium staat. Gedurende 30 minuten word je ondergedompeld in de grootste hits van de King of Pop, waaronder “Billie Jean”, “Beat It”, “Smooth Criminal” en natuurlijk het record brekende, “Thriller”.

MJ Greatest Hits Live is de nieuwste sensatie in dansshows. Dankzij jarenlange training en begeleiding van Michael Jacksons eigen choreografen, is Michael King in staat om de sensatie van Michael Jackson tot leven te brengen met nieuwe arrangementen en een unieke mix van zijn mooiste muziek.

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze kans om MJ Greatest Hits Live te beleven, de onmisbare boeking van het jaar! Laat je meevoeren op de golven van Michael Jacksons muzikale legacy en ervaar de magie van zijn optredens zoals nooit tevoren. Boek nu en maak je klaar voor een spectaculaire avond die je nog lang zal bijblijven!

 

“Ik heb veel artiesten op het podium gezien, maar wat Michael King heeft gedaan, dat heb ik nooit gezien”.

– Alexandre Hellman: Directeur – Grand Rex

Europese premiere “This is it” – Grand Rex, Parijs

Mis deze unieke ervaring niet!

Boek nu Michael King en laat je betoveren door de muziek en dans van de legendarische King of Pop!

“De voorstelling is echt prachtig. De choreografie is perfect, de sfeer van de show, de precisie van de bewegingen, de synchronisatie van de dansers. Het is echt ongelooflijk, ik krijg er kippenvel van!”

– Lydia Peeters

“De kostuums zijn subliem en Michael King straalt zo’n positieve en boeiende energie uit! Een magische, betoverende voorstelling.”

– Janine Beckers

“Wat een geweldige versie van Thriller, met respect voor de videoclip. Ik vind het gewoon geweldig! De uitvoering is geraffineerd en de danspassen zijn perfect beheerst. Speciale vermelding voor de illusies – het is geniaal dat je die hebt toegevoegd! Deze productie is compleet en uniek.”

– Tim Bakker

“Prachtige choreografie en enscenering. Dit optreden is het een geweldige combinatie voor fans en niet-fans.”

– William van Dijk

Tarieven

MJ Greatest Hits Live – Solo Tribute show

Duur: vanaf 20 min

Live: Playback

Prijs: vanaf 1250 euro (excl. 9% BTW)

Neem contact  op voor een offerte op maat.

Contact

Heb je een vraag? Of wil je direct een offerte opvragen? Vul hieronder het formulier in. Het team van Mickael King komt snel op je terug.