Over Michael King

Hey, welkom op mijn website, waar ik mijn liefde voor dans deel en een eerbetoon breng aan de fantastische legacy van Michael Jackson.

Ik ben Mickael

Mijn hele leven al met dans bezig geweest. Ik was vier jaar oud toen ik Michael Jackson voor het eerst op een videoband zag. Vanaf dat moment wilde ik dansen.

Helaas ben ik opgegroeid in een van de meest criminele wijken van Parijs. Dansen werd niet bepaald gestimuleerd, laat staan dat ik het in mijn hoofd haalde om dansen als een beroep te zien. Dus leerde ik mezelf dansen, in mijn slaapkamer.

Dansen was voor mij een ontsnapping uit die harde wereld van geweld en armoede, een manier om mezelf te uiten.

Ik werkte met Michael Jackson’s eigen dansers en choreografen

Als bewonderaar van de King of Pop heb ik helaas nooit de kans gehad om hem persoonlijk te ontmoeten. Maar door keihard te werken, met een diepe passie voor de kunstvorm van dans, ben ik in contact gekomen met Michael Jackson’s eigen dansers en choreografen. Ik heb het geluk gehad om persoonlijke training van hen te krijgen, waardoor ik als Michael Jackson impersonator in grote shows ben gaan dansen.

Optreden tijdens de Europese première van ‘This is it’ in Parijs

Een belangrijke mijlpaal in mijn carrière kwam toen ik het voorrecht kreeg om op te treden tijdens de Europese première van ‘This Is It’ in het prestigieuze Grand Rex in Parijs

Ook heb ik opgetreden op het legendarische podium van Paradiso in Amsterdam, het podium waar Michael Jackson zelf gestaan heeft, waarmee voor mij de cirkel rond was.

Via deze website nodig ik u uit om mijn danswereld te verkennen en samen met mij de blijvende invloed van een van de grootste muzieklegendes te herdenken.

Groeten,

Michael

Contact

Heb je een vraag? Of wil je direct een offerte opvragen? Vul hieronder het formulier in. Het team van Mickael King komt snel op je terug.